2017 – 2019 på EXACT I BUTIK

Tidigare skrev jag om fördelar med att anställa en medarbetare som är 50+. 2017 satsade också Exact i Butik på denna strategi och anställde mig som Webdesigner. Det var en spännande resa och man tror inte hur komplicerat det kan vara med kundvagnar i alla möjliga storlekar, i metall eller plast och hur man parkerar dem. Det värsta var att hålla isär alla olika lås och handtagsvariationer.

Går jag handla nu, så tittar jag på kundvagnar med andra ögon och tänker ofta, ett RelaXt-handtag med Ergosticks vore bekvämare framför allt för stora vagnar, eller en liten och lätt-manövrerad Polycart-vagn är mycket skönare att handla med än med en rullkorg.

Det var inte alltid fritt flöde för fantasin vid utkast av handtagsdekaler. Ibland hade butiksägaren konkreta föreställningar. Men jag hade alla friheter för broschyrer och en katalog.

Det största projektet jag jobbade med var en riktig utmaning – Vi skulle ha en hemsida på engelska. Bara att ta fram ett strukturerat översättningsunderlag med antal ord för menysidor, kategorisidor, produktsidor, portfoliosidor, broschyrer m.m. tog sin tid och var samtidigt ett bra underlag för mitt arbete med integration av de engelska texterna.